quinta-feira, 4 de fevereiro de 2016

Lapland Tattoo Weekend 2016

http://www.laplandtattoo.com/
Helmikuun toinen viikonloppu 2016 järjestetään Tornion Torandassa jo järjestyksessään 19. Lapland Tattoo Weekend. Toranda Events osoittautui loistavaksi, riittävän suureksi ja monipuoliseksi paikaksi järjestää Lapland Tattoo Weekend tapahtuma. Toranda Events sijaitsee Torniossa Hellälässä, jolla on vuosisataiset perinteet paikallisessa liike-elämässä. Lapland Tattoo Weekend on järjestetty ensimmäisen kerran 1997 Torniossa Jesperi Clubilla muutaman tatuoijan voimin. Tapahtuma oli jo tuolloin niin mukaansa tempaava ja lämminhenkinen että tatuointitapahtuma päätettiin järjestää tulevinakin vuosina. LTW ei ole suinkaan aina järjestetty Torniossa vaan olemme vierailleet Kemissä, Haaparannalla ja Oulussa kahteenkin otteeseen.

Lapland Tattoo Weekend on aikojen kuluessa kasvanut nykyisiin mittoihinsa kansainväliseksi ja tunnetuksi tatuointialan tapahtumaksi, jossa viihtyvät asiakkaat että artistit. Isoin kiitos tästä kuuluu loistaville yhteistyökumppaneille ja artisteille, jotka ovat mahdollistaneet tapahtuman jatkuvuuden. Tatuointi tapahtuma viikonlopun aikana on mahdollista tutustua erilaisiin tatuointityyleihin ja uusimpiin tekniikoihin, jotka kehittyvät huimaa vauhtia tatuointien kasvavan suosion myötä. Tatuointikulttuuriin messukävijä tutustuu helposti tatuointipisteiden lomassa kulkiessa. Ehkäpä omaankin ihoon tarttuu lisäväriä. Paikalla on jokaisen tatuointi tyylisuunnan artisteja. Heiltä syntyvät hienot taideteokset, oli tyylinä sitten Oriental, Old School tai 3D realismi.

Joka vuosi tuomme uusia Lapland Tattoo Weekend artisteja tutustumaan pohjoiseen rajakaupungin ilmapiiriin ja Tornion kevättalveen.Viime vuosina paikalla on ollut tatuoijia ympäri maailman, kaukaisimmat ovat saapuneet Kanadasta ja USA:sta, mutta suurin osa artisteista on edelleen Suomesta. Itse tapahtumaa arvostetaan tatuoitsijoiden keskuudessa korkean tason että sen pitkän perinteen johdosta. Kävijöiden mieleen on jäänyt myös Tornion tatuointimessujen kiitelty ilmapiiri.

Tapahtuma alkaa 12.2 perjantaina klo:17-02 ja 13.2 lauantaina klo 12-02. Tänä vuonna on viikonlopun aikana esiintyjiä ja ohjelmaa pitkin päivää enemmän kuin aikaisimpina vuosina. Esiityjä kaarti on myös monipuolisempaa. Esiintyjiä ovat esimerkiksi perjantaina Maj Karma ja lauantaina 69Eyes, muista esiintyjistä ilmoitamme myöhemmin lisää. Paikalle on järjestetty ilmainen bussikuljetus Umpitunnelista Toranda Eventsiin. Ilmainen bussi kulkee tuota väliä koko viikonlopun joten paikalle on helppo tulla. Tervetuloa tattookötinöihin.

Toranda Events
Näätsaarentie 241
95450 Tornio
Finland

Nenhum comentário:

Postar um comentário